Newborn

Newborn informatie

Schattige lipjes, kleine vingers en tenen, dunne wimpers en piekerig haar. De eerste dagen van je pasgeboren baby is één van de meest waardevolle momenten. Je ontdekt een liefde, één zoals je die nog nooit hebt ervaren. We zouden allemaal wel even de tijd willen stilzetten zodat je van deze onweerstaanbare momenten van liefde, geluk en emotie kan blijven genieten.

Rick

Door mij te kiezen voor een newborn sessie kan ik juist die kleine details, schattige poses en speciale familiemomenten vastleggen. Zodat je in de toekomst nog altijd met veel liefde naar dit speciale moment terug kan kijken.

Wanneer

Een newborn sessie vindt meestal binnen de eerste 14 dagen na de geboorte plaats. In deze dagen slaapt de baby nog veel en diep, waardoor ik de baby op een rustige manier zonder te storen in de goede positie kan leggen.

BESCHIKBAARHEID

Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk een datum te reserveren, het liefst 3 maanden voor de uitgerekende datum. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat ik een plekje vrij hou rondom je uitgerekende datum. Ben je al bevallen? Weerhou jezelf niet om alsnog contact op te nemen, misschien heb ik nog een plekje vrij.

Veiligheid

De veiligheid en comfort van de pasgeboren baby is van groot belang. Iedere baby reageert verschillend op een fotoshoot, ik neem hier uitgebreid de tijd voor om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Terwijl je baby rustig naar dromenland gaat, behandel ik je baby voorzichtig naar artistieke newborn posities om zo waardevolle herinneringen te creëren die je voor altijd kan koesteren.

''Dit is meer dan een fotografie sessie, het is een geweldige ervaring die jij jarenlang zal onthouden''

Boekings en meer informatie via info@RickvM.nl